SER Deportivos JerezSER Deportivos Jerez

Sociedad

Catànies Cudié entrega 7990 euros al Cap nen Sense Joguina

Núria Camps, directora de SER Penedès-Garraf rep en nom de l’Associació Cap Nen Sense Joguina el xec de mans del director general de Bombons Cudié, Albert Cirujeda (CADENA SER)

Vilafranca del Penedès

Aquesta setmana el director general de Bombons Cudié, Albert Cirujeda, ha fet entrega d’un xec per valor de 7990 euros a l’Associació Cap Nen Sense Joguina, una donació aconseguida amb la venda durant la darrera campanya nadalenca de l’edició especial de les seves catànies, el producte estrella de l’empresa.

Amb l’adquisició d’una capsa d’aquest producte, cada comprador ha contribuït amb un euro i mig a la campanya solidària que organitzen SER Catalunya i el Casino l’Aliança del Poblenou, amb la col·laboració d’El Corte Inglés i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquests 7990 euros suposen un increment de gairebé 1000 euros respecte la quantitat que Cudié va aconseguir amb la mateixa iniciativa fa un any. El capítol donacions de particulars i d’empreses com Cudié ha estat clau perquè Cap Nena Sense Joguina hagi assolit el seu rècord històric de recaptació en la seva 54a edició amb 52.470 euros que es transformen en joguines destinades a famílies vulnerables de Barcelona.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad