Lunes, 08 de Marzo de 2021

Otras localidades

Sant Lluís

La oposició de Sant Lluís acusa a la batlessa d'amagar informació de la compra de Sa Tanca

Dimecres els anunciava que no s'havia calculat l'IVA de la compra i l'endemà anunciava un acord amb el Consell que aportaria els doblers

La oposició a Sant Lluís no veu clar com es pagarà l'adquisició d'aquest immoble.

La oposició a Sant Lluís no veu clar com es pagarà l'adquisició d'aquest immoble. / Google.

La oposició de Sant Lluís en ple acusen a la batlessa Carol Marquès d’amagar les dades reals sobre la compra de Sa Tanca. D’entrada, dimecres capvespre, Marquès convocava una reunió d’urgència per anunciar que ningú havia previst que l’IVA de la compra de Sa Tanca suposava pagar 375.000 euros de més i que caldria veure com es finançava. L’endemà la batlessa agraïa l’ajuda del Consell de 400.000 euros per comprar l’immoble.

PP, El PI i el regidor no adscrit dubten que Marquès no sapigués res del tema a la primera reunió i per això critiquen que se’ls hagi amagat informació pel que suposa de manca de transparència.

El regidor de El PI, Llorenç Carretero, posa en dubte que demanarà a canvi el Consell per fer aquesta aportació extra de 400.000 euros i del que no se'ls ha informat.

Des de les formacions a la oposició s’insisteix en la importància de comprar aquest espai però volen que tot sigui molt clar, especialment pel que fa als costos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?