Lunes, 08 de Marzo de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El 84% de professionals sanitaris de l'Hospital i Atenció Primària ja s'han vacunat

Un total de 1.123 persones han rebut la primera dosi i 784 ja estan immunitzades

La gran majoria de personal sanitari de Menorca ja ha rebut la vacuna de la Covid.

La gran majoria de personal sanitari de Menorca ja ha rebut la vacuna de la Covid. / Arxiu.

L’Àrea de Salut de Menorca ja ha vacunat contra el coronavirus el 84 % dels professionals que treballen a Atenció Primària i a l’Hospital Mateu Orfila. Un total de 1.123 persones que fan feina tant a primera línia com de la resta de serveis han rebut la primera dosi, de les quals 784 n’han rebut la segona dosi i estan immunitzats (el 69 %).

D’un cens total de 1.338 empleats a la sanitat pública, 15 dones embarassades no s’han vacunat per no trobar-se en una situació de risc alt d’exposició al coronavirus, mentre que 187 professionals es mostren indecisos o bé han decidit no vacunar-se en aquesta fase de la campanya. Per últim, un grup de 13 treballadors es vacunaran el proper més de març per diverses circumstàncies personals que han fet necessari posposar el tractament.

A l’àmbit de la sanitat privada, fins a dia d’avui s’han administrat 720 dosis; s’han vacunat 455 professionals (el 53 % del total) i 265 ja estan immunitzats.

Des de la direcció de l’Àrea de Salut de Menorca, el gerent Romà Julià, recorda que el procés continua obert als dos punts que s’han habilitat per dur a terme la vacunació del grup 3, a l’Hospital Mateu Orfila a Maó i al centre de salut Canal Salat a Ciutadella. En aquest sentit, considera que els percentatges de vacunació aniran millorant i anima a tots els professionals de l’àmbit sanitari, i també als treballadors dels dispositius sociosanitaris que estan atenent a les persones més vulnerables, a afegir-se a la campanya “per protegir-se i protegir els demés front el coronavirus amb una eina com és la vacuna que està demostra

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?