Deportes

García Pimienta al 'Què t'hi Jugues!': "L'ADN Barça també és ser guanyador i competitiu"

L'entrenador del Barça 'B' passa pels micròfons de SER Catalunya per analitzar la temporada del filial i per analitzar temàtiques com La Masia, el futur d'alguns noms propis importants i la seva figura del mateix Garcia Pimienta al club.

Entrevista a García Pimienta al 'Què t'hi Jugues!': "L'ADN Barça també és ser guanyador i competitiu"

Entrevista a García Pimienta al 'Què t'hi Jugues!': "L'ADN Barça també és ser guanyador i competitiu"

22:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614004441541/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça 'B' va golejar (6-0) davant de l'Hospi i segueix signant una gran temporada a la 2a Divisió B després de quedar-se, l'anterior curs, a les portes de l'ascens a la Liga Smartbank. Al 'Què T'hi Jugues!' hem parlat amb García Pimienta sobre aquest gran estat de forma de l'equip i també sobre moltes altres temàtiques relacionades amb La Masia, el Filial, sobre alguns noms propis i també sobre el propi club.

Un dels aspectes sobre els quals s'ha parlat és sobre les dificultats de competir sense poder tenir a tota la plantilla en el dia a dia: "Hi ha setmanes complicades on tens fins a 10 jugadors entrenant al primer equip, això et condiciona moltíssim la preparació dels partits". Pimienta ha afegit que "els que portem anys aquí sabem com funciona el club i no posem excuses".

Sobre l'ADN Barça

"Parlem de l'ADN Barça, però dins de l'ADN cal ser guanyador i competitiu".

"El club aspira a guanyar-ho tot. Si dins del teu ADN no tens el ser guanyador, no pots jugar aquí".

"L'ADN Barça és una manera diferent d'entendre el futbol: que entenguin el joc, que facin servir les dues cames, que es posicionin bé, que pensin més de pressa que els altres i que abans de rebre ja sàpiguen què fer"

"I això normalment sol passar amb jugadors més petits i baixets, que tenen més dificultats, que entenen el joc d'una manera diferent, juguen a 2 tocs, i abans de rebre ja saben què han de fer. I insisteixo que al final també han de ser guanyadors".

ADN i futur al primer equip del Barça

"Us asseguro que a casa hi ha jugadors amb aquest perfil i que poden jugar al primer equip del Barça, després hi ha altres circumstàncies. Però hem de ser fidels, creure i donar una oportunitat a aquests jugadors, estic convençut que tenen nivell de sobres"

"Cal apostar per aquests jugadors. Ja va passar amb el Pep, si els hi dones confiança poden jugar i guanyar al primer equip".

Sobre noms propis: Collado, Araujo, Riqui Puig i Messi

"Collado? Estem treballant amb ell. És cert que és un nano que ja ha debutat en temporades anteriors, tenia ofertes que no li acabaven de fer el pes. Jo vaig parlar amb ell que havíem de treballar al màxim perquè sigui jugador del primer equip. Segur que el míster del primer equip li té posat l'ull. Per a mi està fet per a fer-se un lloc".

"Araujo és un nano que ha volgut aprendre. Al filial va tenir problemes amb la pilota als peus i vam fer un gran treball amb ell. Ara és un puntal pel 1r Equip del Barça".

"Riqui Puig ha de guanyar-se tenir més minuts, a la fi és el míster qui vol guanyar, quan ha sortit ho ha fet bé, amb mi en el dia a dia va apretar molt per complir el seu somni del primer equip. És jove, però està fet per jugar al Barça".

"No sé si seguirà Messi, espero que sí que ho faci, no sóc capaç d'imaginar un Barça sense ell, ha fet tota la seva carrera aquí, s'ha guanyat el dret a decidir el que vol fer, però tant de bo acabi la seva carrera amb nosaltres".

En un futur, Garcia Pimienta entrenant al primer equip del Barça?

"Ser entrenador del primer equip del Barça és molt complicat, jo treballo per estar preparat per si algun dia el club em necessita. Igual que formem jugadors, la meva obligació és estar format i preparat per si algun dia em toca a mi".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00