Miércoles, 03 de Marzo de 2021

Otras localidades

23F A RÀDIO REUS

40 anys del 23F a Ràdio Reus

Amb Josep Ma Martí i Martí, Enric Tricaz, Àngel Palau i Enric Pujol, llavors a Ràdio Cadena, hem volgut recordar com van viure l'assalt al congrés dels diputats i com els grisos van entrar a les respectives emissores per intervenir-les.

(Superior de dreta a esquerra) Josep Ma Martí i Martí i Enric Tricaz
(Inferior de dreta a esquerra)

(Superior de dreta a esquerra) Josep Ma Martí i Martí i Enric Tricaz (Inferior de dreta a esquerra) / Cadena SER

Sempre s’ha dit que va ser la nit de les ràdios perquè tota Espanya va seguir l’emisió de la Cadena SER per saber què passava dins un Congrés dels Diputats pres per la força de les armes per uns 288 guàrdies civils amb Tejero al capdavant. Això va ser possible gràcies al que llavors jove tècnic de so de la SER, Mariano Revilla, va enganyar als assaltats i va deixar una línia oberta del Congrés cap els estudis de la Ser a Madrid.

Però com es va viure el cop d’estat a Ràdio Reus? Com va anar l’arribada dels cossos de seguretat a l'emissora Com va reaccionar el personal i com es va gestionar?. Quines anècdotes es van produir?. Què va suposar per a la ràdio com a mitjà de comunicaci el paper que va jugar aquella nit?.

En parlem amb el llavors director de Ràdio Reus, Josep Ma Martí i Martí, Enric Tricaz, radiofonista-periodista a l’emissora, Àngel Palau en aquells moments locutor dels 40 Principals i Enric Pujol radiofonista-periodista a Radiocadena Española

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?