Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

Crisis económica coronavirus Covid-19

Queda per definir el futur de les ajudes especials del nivell 4 a empreses de Menorca

Les Administracions debaten modificar les condicions per rebre-les o posar el remanent en un altre paquet d'aportacions econòmiques

Susana Mora i Miquel Company han explicat el canvi de restriccions sanitàries a Menorca pels propers 15 dies.

Susana Mora i Miquel Company han explicat el canvi de restriccions sanitàries a Menorca pels propers 15 dies. / CIME.

Les ajudes econòmiques per a empreses i autònoms  del sector hosteler vinculades al nivell 4 es modificaran en els propers dies però no desapareixeran. Així ho ha anunciat la presidenta del Consell, Susana Mora, després de reunir-se amb el conseller balear Miquel Company per revisar les restriccions sanitàries actuals.

Aquestes ajudes de fins a 1.500 euros mensuals estaven vinculades a la situació excepcional del nivell 4 que ara canvia a un nivell dos a Menorca. El que encara s’ha de decidir és la fórmula per mantenir aquestes aportacions a empreses i autònoms.

Susana Mora explica que ara el debat és si es modifica el plec de condicions per poder accedir a aquestes aportacions o si es transfereix el que queda de la partida inicial i es suma a una nova línia d'ajudes econòmiques que ja estava prevista.

Cal recordar que aquesta partida incloïa ajudes per a tres meses com a màxim i durant dos s’ha mantingut el nivell 4 d’alerta sanitària. Queda una tercera part per adjudicar. A Menorca havien sol·licitat aquestes ajudes més de 500 petits empresaris.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?