Sociedad

"El Rei emèrit no està per sobre de la llei i ha de complir amb les seves obligacions fiscals"

El candidat socialista a presidir a la Generalitat insisteix que es presentarà a la investidura

ENTREVISTA Salvador Illa (PSC)

ENTREVISTA Salvador Illa (PSC)

48:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1614329926239/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El candidat socialista a presidir el govern de Catalunya, Salvador Illa, ha remarcat que han de continuar les investigacions al Rei emèrit. Ho ha dit en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya on ha assegurat que Joan Carles I no està per sobre de la llei i que ha de complir amb les seves obligacions fiscals. Illa ha assegurat que el Rei emèrit no és un problema per la democràcia espanyola, ha dit que el problema és el comportament de la seva etapa final.

ENTREVISTA Salvador Illa (PSC) 26/02/2021

En aquests moments, Salvador Illa es troba en negociacions per aconseguir els suports perquè l’investeixin president de la Generalitat. El candidat socialista ha afirmat que s’ha reunit amb tots els grups polítics, menys amb VOX, i que té l’obligació moral i la legitimitat per presentar-se a la investidura. Illa es mostra esperançat en assolir aquests suports. Ha afegit a més, que els pertoca presidir el Parlament de Catalunya, ja que diu han guanyat les eleccions.

D’altra banda, Salvador Illa ha condemnat la violència que es va produir en el marc de les protestes en defensa del raper Pablo Hasel. El socialista ha assegurat que està molt disgustat amb el que va passar a Catalunya la setmana passada. Ha criticat també la falta de suport per part dels polítics a les forces de seguretat i ha recordat que no hi ha cap dret a fer vandalisme.

Durant l’entrevista, el candidat socialista també ha donat suport a les noves mesures que ha presentat la Generalitat i que entraran en vigor dilluns vinent. Salvador Illa ha assegurat que no entrarà en confrontacions i que estarà al costat del que diguin les autoritats sanitàries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00