Sociedad
NATURA

Una nova ruta senderista que recorre 60 kilòmetres de l'interior de Castelló amb un desnivell de 2.200 metres

Una ruta circular de muntanya que travessa el parc natural de Penyagolosa i recorre els termes municipals d'Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Vistabella del Maestrat i Xodos

Una nova ruta per quatre termes de l'interior de Castelló

Una nova ruta per quatre termes de l'interior de Castelló

07:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1615025728_300316/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Atzeneta del Maestrat

Els amants de la natura i l’esport estan d’enhorabona: la Mancomunitat del Penyagolosa ha creat una ruta circular de muntanya que travessa el parc natural de Penyagolosa i recorre els termes municipals d’Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Vistabella del Maestrat i Xodos. Una experiència de 60 kilòmetres amb un paisatge diferent i únic, iuna orografia molt abrupta de fortes pendents i profunds barrancs.

Per fer aquest recorregut són necessaris entre 2 i 5 dies, ja que està pensat per a realitzar-lo en 5 etapes diferents. El conjunt del recorregut consta de 2.200 metres de desnivell acumulat i una distància de 60 quilòmetres aproximadament.

Escolta l'entrevista en què el president de la Mancomunitat del Penyagolosa-Pobles del nord, Santiago Agustina, ens explica esta nova ruta per senderistes i ciclistes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00