Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

UN ANY DE LA PANDÈMIA

Quant falta per tornar a la normalitat?

Aquesta és la pregunta que li hem volgut fer al Doctor Joan Inglés, Metge especialista en Medicina del Treball, responsable de la Unitat de Vigilància de la Salut de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR)

Belén Marrón i Dr.Joan Inglés

Belén Marrón i Dr.Joan Inglés / CEDIDA

Aviat farà un any que la vida a l’estat espanyol va canviar radicalment amb el el confinament decretat pel president Pedro Sánchez. A mesura que ens acostem a l’efemèride al Soroll Camp de Tarragona volem saber com van viure aquells moments noms propis, més o menys públics, de diferents àmbits del Camp de Tarragona.

Em saludat al Dr. Joan Inglés, Metge especialista en Medicina del Treball, responsable de la Unitat de Vigilància de la Salut de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus per saber com serà la nostra vida a partir d’ara i sobretot quan es podrà tornar a la normalitat

Dones ràpides i resolutives.

Belen Marrón és una de les tres dones que tot i estar allunyades físicament entre sí van ser capaces d’endegar unes sinèrgies que van permetre subministrar recursos materials bàsics i compartir coneixement entre metges xinesos, italians i espanyols .

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?