Sociedad
ENERGIA NUCLEAR

I quan tanqui la nuclear Vandellòs II?

Pregunta que mirem de resoldre amb el batlle de la vila i també sots president de l'Associació de Municipis en Àrees de Centrals Nuclears. Amb Alfons Garcia també parlem del perquè de la poca predisposició a acollir fonts d'energies renovables.

Imatge d'arxiu de la Centra Nuclear Vandellós II / ACN

Amb l’alcalde de Vandellòs – L’Hospitalet de l’Infant, Alfons García, hem explorat els futurs escenaris econòmics que s’obriran a la comarca que acull aquesta infraestructura energètica des de l’any 1987. Garcia ha dit que no esperen, ni s’esperaran a que les supra administracions es belluguin o gestionin quelcom que “ja podem i estem fent nosaltres” pel coneixement que tenen del territori i per la capacitat de teixir-hi aliances i complicitats.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Hem recordat l’episodi de Fukushima del que aquest 11 de març en farà 10 anys ja, del que va servir i sobretot també hem mirat de resoldre perquè tothom està d’acord amb la conversió a les energies renovables però quan se’n proposa la implantació es troben amb un rebuig frontal del territori el 80% dels cops.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad