Miércoles, 14 de Abril de 2021

Otras localidades

REUS

Vacunats gairebé el 70% de sanitaris de l'Hospital Sant Joan de Reus

A tots ells se'ls ha administrat el model Pfizer del vaccí, que els ha provocat, en la majoria de casos, dolor a la zona de la punxada. Un cop vacunat el 30% restant, s'haurà garantit la immunitat per la soca coneguda de la Covid-19. Això no vol dir que no es miri amb preocupació la soca anglesa i que se segueixi amb atenció al brasilenya i a sudafricana.

Imatge d'arxiu de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Imatge d'arxiu de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus / ACN

El 70% prop de 2.500 treballadors sanitaris de l’àmbit de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus que ja han rebut les dues dosis de la vacuna de la COVID-19 han tingut símptomes lleus.

A tots ells se’ls ha administrat el model Pfizer del vaccí, que els ha provocat, en la majoria de casos, dolor a la zona de la punxada.

Un 12% també ha notat dolors musculars o cansament després de la segona dosi. En menor mesura, també s’han detectat alguns casos d’episodis de febre, la majoria lleurs.

Són declaracions del Dr.Joan Inglés, responsable de la unitat de vigilància de la salut de l'Hospital Sant Joan de Reus al Soroll Camp de Tarragona i que podeu recuperar a l'entrevista que adjuntem.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?