Sociedad
PROMOCIÓ

Entrades exhaurides per la preestrena del 25 de març per "Mystike , le Grand Cirque"

Ser Tarragona i Ràdio Reus et conviden el dijous 25 de març a les 19hs a la pre-estrena d'un espectacle fet per artistes que han participat en produccions de la categoria de el prestigiós Cirque du Soleil, guanyadors de premis en diferents festivals , ovacionats i reconeguts pel gran públic.

Buka i Zozo, s'endinsen en el misteriós món de MYSTIKE, una realitat alternativa plena de personatges i figures que no deixaran de sorprendre. Jocs d'ombres, acrobàcies, desafiaments a l'impossible i reptes a la naturalesa humana, portades de la mà d'una gran comicitat, aconseguiran sorprendre i emocionar el públic sense importar la seva edat.

Tarragona

Un xou excel·lent, exquisit...

Adjectius apropiats per definir un espectacle de la categoria de MYSTIKE-LE GRAND CIRQUE, en el qual, al llarg de més de noranta minuts, artistes que han participat en produccions de la categoria de el prestigiós Cirque du Soleil, guanyadors de premis en diferents festivals , ovacionats i reconeguts pel gran públic, transmeten tota la força de les arts escèniques, creant una atmosfera plena de màgia en un ambient teatralitzat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00