Sociedad
LITORAL TARRAGONÍ

Platges resilients

Aquest és l'objectiu del projecte que tira endavant l'ajuntament de Vila-Seca a l'hora de protegir el litoral tot retirant el passeig actual per aconseguir preservar la riquesa del fons marí i dels sediments naturals d'aquest indret.

Imatge del projecte del futur passeig / Ajuntament Vila-seca

Fa uns dies es va presentar 'Cal·lípolis Next Generation' on hi trobem el Port de Tarragona, Repsol i l’ajuntament de Vila-seca. Tenen en comú projectes que busquen activar econòmicament i al mateix temps preservar la costa d’aquest punt del territori.

Reus

ant si arriba com si no arriba el fons europeu que cal,  Pere Segura l’alcalde del municipi,  explica que es tirarà endavant amb aquesta iniciativa que té per objectiu la recuperació ambiental del passeig marítim de la Pineda.

Oscar Saladie, professor del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), director de la Càtedra Dau URV de desenvolupament sostenible, ha posat en valor el que està fent l’equip de Segura i ha vingut a dir que segurament marcaran una referència per a altres municipis que vulguin fer el mateix amb les seves platges.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad