Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

TURISME SETMANA SANTA

"Volem veure el somriure dels nostres clients"

Així és com li agradaria que fos aquest estiu a Mireia Sans de l'Associació de Càmpings de la Demarcació de Tarragona. Juntament amb Xavier Guardià hem vist a venir la setmana santa en clau de previsions d'ocupació i "hem tret la bola de vidre" per mirar d'endevinar que ens depara l'estiu.

Imatge d'un dels bungalows de luxe del Camping Prades

Imatge d'un dels bungalows de luxe del Camping Prades / campingprades.com

Venim d’un cap de setmana amb els restaurants sobrepassats, gent passejant... És la conseqüència de l’aixecament del confinament comarcal i que es perllongarà fins a setmana santa. D’aquí que amb els hostalers i càmpings de casa nostra hem volgut saber com veuen a venir un dels moments turístics forts al calendari.

Des dels hotelers, Xavier Guardià avisa que no els surt a compte obrir per només una setmana i ha lamentat que mentre a les pistes d’esquí no hi ha problemes perquè la gent faci cua a Port Aventura no se li deix obrir portes.

Mireia Sans ha reivindicat els càmpings com l’espai a l’aire lliure i al mateix temps indrets on se segueixen totes les mesures d’higiene per poder passar aquests dies. D’ella surt la frase del titular d’aquest post i és que tant ara, com sobretot a l’estiu, hi ha molts ganes de tornar a la normalitat i poder veure’s les cares literalment amb els clients.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?