Viernes, 16 de Abril de 2021

Otras localidades

HORA 25 EN DIRECTO HORA 25 EN DIRECTO Especial de 'Hora 25' desde Alcázar de San Juan (Ciudad Real)

Menorca reprèn la vacunació massiva amb AstraZeneca

Aquesta setmana s'arribaran a posar 360 dosis diàries

Imatge de vacunacions

Imatge de vacunacions / IB-Salut

Aquest dimecres a les 8.30h del matí s’han reobert els dos punts de vaccinació poblacional contra la COVID-19 al Recinte Firal del polígon de Maó i la sala polivalent Canal Salat, a Ciutadella, per a reprendre l’administració del compost AstraZeneca que va quedar interrompuda el passat dilluns dia 15.

En horari de 8.30 a 21.30 h, els dos punts estaran oberts de dilluns a diumenge i en aquesta primera setmana es preveu la vaccinació d’un total de 360 persones cada dia (180 persones a cada espai). De moment, estarà operativa una única línia de vaccinació a cada recinte però funcionant a la capacitat màxima d’administració de dosis, de manera que es passa de les 200 cites diàries que estaven previstes per la setmana passada a 360 (un 80 % més). A mesura que avanci la campanya, i en funció de l’arribada i disponibilitat de més dosis, les línies de vaccinació s’aniran ampliant fins a un màxim de 6 línies a Maó i 4 a Ciutadella.

Els primers que s’han posant a l’agenda de vaccinació és el col·lectiu de 55 anys que ja tenien una cita per la setmana passada i va quedar anul·lada, juntament amb persones menors de 55 anys que quedin pendents dels col·lectius prioritaris que ja s’han vaccinat, com docents o professionals essencials. La vaccinació al col·lectiu poblacional de persones nascudes l’any 1966 queda de moment posposada i els propers que es citarà des de la central Infovacunacovid són els de 55 a 65 anys del grup 3B (docents, professionals essencials, veterinaris, psicòlegs, fisioterapeutes, etc.), començant pels de 65 anys.

A aquest col·lectiu el vaccinaran també amb AstraZeneca després de la decisió presa dilluns pel Consell Interterritorial, que va aprovar augmentar fins als 65 anys d’edat el límit d’edat per administrar aquest vaccí. A Menorca, hi ha 13.003 persones en aquest rang d’edat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?