Sociedad
SETMANA SANTA

Setmana Santa tradicional a mig gas

Amb els presidents de les Agrupacions d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona i Reus, Frances Seritjol i Josep Domene descobrim quin marge de maniobre ha permes aquest any la Covid-19 a l'hora de tirar endavant amb els actes més tradicionals de setmana santa.

Francesc Seritjol i Josep Domene / Jordi Cartañá / CEDIDA

Ambdós coincideixen que aquest 2021 és molt millor que l'any passat quan la setmana santa tradicional praticament no es va poder celelbrar més enllà d'alguns actes i activitats a nivell virutal.

Reus

Aquest any a Reus, hi ha la possiblitat d'exposar imatges als carrers, prendre part en actes religiosos amb aforament limitat i seguir les tres gràcies que es farà a porta tancada a través dels mitjans de comunicació.

A Tarragona tres quarts del mateix amb un programa d'actes per aquests dies que no es queda molt enrera del que venia sent normal si no fos que en cap moment, com és el cas de Reus, tindrem cap mena de processó al carrer.

Algunes de les idees que hem posat damunt de la taula amb Frances Seritjol i Josep Domene, Amb els presidents de les Agrupacions d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona i Reus respectivament.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00