Martes, 20 de Abril de 2021

Otras localidades

SETMANA SANTA

Setmana Santa tradicional a mig gas

Amb els presidents de les Agrupacions d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona i Reus, Frances Seritjol i Josep Domene descobrim quin marge de maniobre ha permes aquest any la Covid-19 a l'hora de tirar endavant amb els actes més tradicionals de setmana santa.

Francesc Seritjol i Josep Domene

Francesc Seritjol i Josep Domene / Jordi Cartañá / CEDIDA

Ambdós coincideixen que aquest 2021 és molt millor que l'any passat quan la setmana santa tradicional praticament no es va poder celelbrar més enllà d'alguns actes i activitats a nivell virutal.

Aquest any a Reus, hi ha la possiblitat d'exposar imatges als carrers, prendre part en actes religiosos amb aforament limitat i seguir les tres gràcies que es farà a porta tancada a través dels mitjans de comunicació.

A Tarragona tres quarts del mateix amb un programa d'actes per aquests dies que no es queda molt enrera del que venia sent normal si no fos que en cap moment, com és el cas de Reus, tindrem cap mena de processó al carrer.

Algunes de les idees que hem posat damunt de la taula amb Frances Seritjol i Josep Domene, Amb els presidents de les Agrupacions d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona i Reus respectivament.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?