Lunes, 19 de Abril de 2021

Otras localidades

"Ens causa una certa sorpresa la llei de la mascareta. Molts territoris han fet arribar la seva perplexitat"

El secretari general de Salut de la Generalitat ha explicat que han encarregat un informe jurídic: " No hem de distreure la ciutadania de l'objectiu que tots pretenem"

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol, en una entrevista a SER Catalunya, ha reconegut “una certa sorpresa la llei de la mascareta. Molts territoris han fet arribar la seva perplexitat”. Ramentol ha explicat que han encarregat un informe jurídic: “ No hem de distreure la ciutadania de l'objectiu que tots pretenem"

El responsable de Salut de la Generalitat ha apuntat que “portem uns dies que hem abandonat l'estancament i estem creixent en número de casos. No és un ritme accelerat, d'onada epidèmica. Estem en el moment de frenar-ho i depèn de nosaltres”

Pel que fa a la decisió de les autoritats alemanyes sobre la vacuna d’AstraZeneca”, assegura que “nosaltres estem atents al que pugui acabar sortint a Alemanya. Veurem què diu l'Agència Europea del Medicament. Creiem que està ben identificat, que l'efecte secundari s'acota en perfils joves”

Ramentol explica que “ahir vam administrat 64.000 vacunes, el màxim de la campanya. Està sent condicionada per l'incompliment de les dosis compromeses. No ens han arribat les 250.000 compromeses amb Astra”

I admet que “el toc de queda és una mesura que som conscients que pesa cada vegada més. Sobretot pel col·lectiu jove pesa amb especial cruesa. Però és una mesura que ha estat efectiva. En pro del benestar emocional és una mesura que hem de tenir damunt la taula per revisar quan es pugui”

Marc Ramentol també apunta que “si es fa de manera progressiva i proporcional, ha de poder anar la gent als estadis, independentment que jugui el juvenil o el primer equip. Però la paraula la té el Consejo Superior de Deportes”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?