Sociedad
TURISME

La Costa Daurada i Terres de l'Ebre tanca la setmana santa amb una ocupació d'entre el 60% i 80%

Estan contents perquè han fet caixa però responsables d'hotels i càmpings demanen que no es torni al confinament comarcal i més previsió a l'hora de posar en marxa les restriccions.

Imatge d'arxiu d'una terrassa de Cambrils / ACN

Era d’esperar i així ha sigut, el públic català ha fet possible que els pocs hotels oberts, càmpings, cases rurals i apartaments turístics hagin pogut gaudir aquests dies d’una injecció de visitants, ingressos i optimisme per de cara l’estiu.

Tarragona

 L’ocupació s’ha situat entre el 60 i el 90% del total de places ofertades no és el 85% rotund de l’any 2019 i llavors ja va ser a la baixa perquè va fer mal temps.

Xavier Guardià, portaveu de la Federació empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona explica que les circumstancies han afavorit treure pols a la caixa.

I assenyala que el problema no és la destinació sinó els països d’origen.

A l'Ebre, l'ocupació ha estat del 100%, i fins i tot s'han millorat xifres del 2019 però donades les limitacions dels locals de restauració els ingressos seran menors tal i com apunta Montse Callau de la Federació d'Associació d'Empreses d'Enoturisme del Delta.

Aquests dies hi ha hagut bon temps, força caixa i optimisme de cara l’estiu. A L’Hotel Blau Mar de Salou han fregat el 90% d’ocupació però el seu director Albert Canadell en declaracions a aquesta emissora explica que veuen a venir un altre estiu amb restriccions i d’aquí que demana a l’administració previsió i claretat.

Alejandro Giménez, director de Playa Mont-Roig Camping Resort diu que tornar al confinament comarcal seria desastrós per la dinàmica que s’ha agafat aquests dies. També demana previsió amb les restriccions però assenyala a nivell europeu.

Tots coincideixen que si s’arriba a l’estiu amb un escenari de restriccions com el d’aquests dies, la temporada quedaria més ben salvada que l’any passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00