Jueves, 13 de Mayo de 2021

Otras localidades

CURSA SOLIDÀRIA

Quilòmetres solidaris i virtuals

Cursa solidaria a la vista!. Serà de l'1 al 9 de maig. Virtual i els diners aniran per a la AECC i el programa Awauska. Com ens hi podem enrolar?

Roger Solà als estudis de Ràdio Reus

Roger Solà als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

El Camí de la Solidaritat està organitzant una cursa solidaria virtual del 1 al 9 de maig, on els diners aniran a parts iguals per l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el programa Awasuka.

Es tracta d’una cursa que ha fet el salt internacional tal i com ens expliquen else seus impulors els germans Roger i Maria Solà. Es durà a terme en 35 països, gràcies a la col·laboració amb "180 Degrees Consulting", la consultoria d'estudiants més gran de món.

També ens expliquen que han arribat a un acord amb "Erasmus Student Network" (ESN) d'Itàlia i tenen pendents més contactes que esperen que fructifiquin

Pel que fa al projecte AWASUKA al Nepal, en col·laboració amb l'ONG Base-A, passa per la construcció de cases antisísmiques i cuines sense fum al Nepal i també per una major sensibilització sobre el tractament d'aigua.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?