Sociedad

Salut notifica 14 nous positius dividits en dos brots familiars

La xifra de pacients actius arriba a 41

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Mahón

Menorca ha registrat 14 nous contagis de Covid en les últimes 24 hores, la xifra més elevada de positius en un dia des del passat 4 de febrer.

Des de l'Àrea de Salut de Menorca han informat que 5 dels nous contagis se sumen a un positiu ja diagnosticat formant un brot familiar de sis persones. Per altra banda, uns altres set positius corresponen a un altre brot familiar que suma ja 8 persones.

En aquest punt, han aclarit que cap d'aquests dos brots familiars tenen relació amb l'equip de bàsquet Hestia Menorca, de què 10 jugadors estan afectats pel coronavirus.

Així mateix, durant l'última jornada s'han donat 8 altes, 7 de pacients que estaven en seguiment per part dels equips UVAC i un professional sanitari.

Hem de recordar també que hi ha encara un pacient ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Mateu Orfila de Maó.

Finalment, el nombre de casos actius a l’illa és ara de 41. El nombre total de casos acumulat des que es va iniciar la pandèmia a l'illa és aquest dimecres de 2.241.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00