Jueves, 13 de Mayo de 2021

Otras localidades

REUS

Lluís Miquel Pérez: "Si us truquen, participeu al pla estratègic de ciutat "

L'exalcalde de Reus passa pels nostres estudis per valorar la importància d'un pla estratègic de ciutat com el que ha presentat l'equip de govern actual amb la mirada posada al 2032. Pérez que en va tirar endavant dos també ens explica com veu que sigui possible un màxim conscens polític en un moment tant polaritzat com l'actual.

Lluís Miquel Pérez als estudis de Ràdio Reus

Lluís Miquel Pérez als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Lluís Miquel Pérez, alclade de Reus de 1999 a 2011, passa pels nostres estudis per conversar una estona sobre el concepte de pla estratègic i com veu el que ha presentant l'equip de govern actual amb la mirada posada al 2032.

Durant la conversa hem destacat els resultats que va donar el primer dels dos que va tenir entre mans quan va ser alcalde. El del principi del mandat és el que va donar el nous hospital, el tecnoparc o els CAPI'S. El segon cap al final no  el van poder endegar.

L'exalcalde de Reus i actual president del Centre de Lectura de Reus ha volgut mantenir una postura de respecte institucional que ha passat per no fer valoracons de l'actual equip de govern ni de la Generalitat. Això sí, fet una crida al compromís a les persones que siguin cridades a participar en el procés del nou pla estratègic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?