Sociedad
Coronavirus Covid-19

Salut habilita un telèfon per 'repescar' a gent que no s'ha vacunat

Permetrà a residents que ja haurien d'haver-se immunitzat rebre el vaccí encara que sigui amb retard

Salut vol tenir el 100% de població vacunada. / Quatre Vents.

Mahón

La Conselleria de Salut i Consum habilita el telèfon 971 211 998 per repescar totes les persones residents a les Illes Balears, majors de 80 anys, que no hagin estat vaccinades encara.

L’objectiu de la Conselleria de Salut i Consum és arribar al 100 % de la vaccinació de la població. Amb aquesta premissa, ha habilitat un número de telèfon que estarà disponible per a la població el grup d’edat de la qual ja hagi estat vacunat i que per qualque motiu aquesta no hagi estat vaccinada encara. El Servei de Salut estima que hi pot haver aproximadament un 15 % de les persones majors de 80 anys que encara no ha estat vaccinat. A mesura que finalitzi la vaccinació dels següents grups, 70-79 anys o 60-69 anys el número de telèfon anirà incloent aquesta població.En aquests moments el Servei de Salut ha vaccinat almenys amb una dosi el 88 % dels usuaris i treballadors de les residències, i el 85 % dels majors de 80 anys.

Per altra banda cal recordar que els ciutadans nascuts entre els anys 1952 i 1961 poden demanar cita per mitjà del web BITCITA.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00