Sociedad
Transporte aéreo

PIME reclama a Govern i Consell millores en la ruta aèria amb Madrid

La fi de la OSP Impossibilita als empresaris anar i tornar el mateix dia a la capita del regne

Al maig només Iberia vola diàriament a Madrid però amb uns horaris molt dolents per anar a fer gestions a la capital i tornar. / PIXABAY.

Mahón

PIME Menorca ha sol·licitat a el Govern Balear i al Consell Insular de Menorca que realitzi les gestions necessàries per reconduir els horaris dels vols a la ruta Maó-Madrid. Un cop finalitzada la OSP el 30 d'abril, s’ha constatat que la opció pel trasllat directe a Madrid amb tornada el mateix dia és pràcticament impossible, obligant a pernoctar a Madrid per gestions de poques hores a la capital.

Des de PIME es destaca que, més que mai els empresaris illencs necessiten el suport de l'administració per facilitar què puguin reprendre les seves activitats amb la màxima normalitat i recuperar el moviment econòmic perdut en aquest últim any. La dificultat de la connectivitat amb Madrid provoca, en primer lloc un sobrecost elevat als trasllats dels empresaris, i en segon lloc, una pèrdua de temps.

Justo Saura, President de PIME Menorca, ha traslladat a les dues administracions la necessitat de restablir la situació i recuperar la connectivitat que fins ara tenia Menorca amb Madrid.

D’aquest tema ha parlat la presidenta Susana Mora aquest dijous i assumeix que fa dos anys es va deixar fora de la OSP el mes de maig però que ara es renegocia per a que s’inclogui.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00