Sociedad

Els brots actius a Menorca sumen 11 nous contagis i un nou ingrés hospitalari

Els casos actius arriben a 85 persones

Arxiu / CAIB

Mahón

Continuen incrementant-se de forma alarmant els casos de Covid a Menorca. Aquest dijous la conselleria de Salut ha notificat 11 positius més, amb un nou ingrés hospitalari, el d’un pacient que ja era positiu en seguiment per part de les UVAC i que ha passat ara planta.

Dels nous positius, 2 positius es sumen al brot familiar-esportiu que suma ja 18 persones. 3 es sumen al brot àmbit social que vam comunicar ahir i que passa a ser de 8. I 3 positius més passen a formar part d’un altre brot familiar que puja ja a 19 casos.

Així idò són ara ja 85 els pacients actius a l’illa, 81 en seguiment per les UVAC, 3 casos corresponen a persones que es troben ingressades a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Mateu Orfila, i el darrer cas és el de l’esmentat ingrés a planta.

L’illa ha multiplicat per 4 el nombre de contagis en els darrers 15, passat dels 21 pacients actius amb un únic ingressat que teníem el passat dia 14 de maig als 85 d’avui amb 4 ingressos hospitalaris.

Es confirma per tant la tendència a l’alça a la nostra illa, que ara mateix és la que pitjor incidència presenta de tot l’arxipèlag, tot i que manté ara mateix les restriccions més permissives.

Menorca presenta ara una incidència acumulada de 42 casos a 7 dies, quan aquesta incidència a Mallorca és només de 29, de 18 a Eivissa i de 0 a Formentera.

També en la incidència a 14 dies som l’illa amb pitjors registres amb 71 casos per cada 100.000 habitants, per damunt de Mallorca amb 55, Eivissa amb 39 o Formentera amb 8

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00