Sociedad
TARRAGONA

"La Móra-Tamarit també és Tarragona"

Sembla una obvietat però el president de l'Associació de Veïns d'aquest punt de Tarragona reivindica que encara han de fer molta pedagogia, sobretot a la casa de la Vila, perquè se'ls escolti i tinguin en compte les seves reivindicacions i necessitats.

Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns de La Móra-Tamarit / Jordi Cartañá

Amb Francesc Garcia, President de l’Associació de veïns de La Móra-Tamarit, abordem qüestions fonamentals en aquest moments per aquesta zona de Tarragona que passen per un primer pas evident, obvi perquè que encara no s’ha donat mai de manera explicita: que l’ajuntament, l’actual equip de govern, sigui capaç de trencar amb inèrcia de dècades i dècades i percebi aquesta zona com una part més de la ciutat i que segons el seu president, se’ls escoltin i els tinguin en compte.

Tarragona

També hem parlat sobre la necessitat d’un metge o un centre sanitari que pugui atendre a les 2.000 persones censades en aquesta zona i no els calgui desplaçar-se al centre de Llevant o Altafulla.

Amb Garcia també hem parlat d’un projecte de planificació urbanístic el.laborat per la Universitat Politècnica de Barcelona que contempla el creixement i necessitats d’aquest espai de la ciutat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00