Martes, 18 de Mayo de 2021

Otras localidades

TARRAGONA

"La Móra-Tamarit també és Tarragona"

Sembla una obvietat però el president de l'Associació de Veïns d'aquest punt de Tarragona reivindica que encara han de fer molta pedagogia, sobretot a la casa de la Vila, perquè se'ls escolti i tinguin en compte les seves reivindicacions i necessitats.

Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns de La Móra-Tamarit

Francesc Garcia, president de l'Associació de Veïns de La Móra-Tamarit / Jordi Cartañá

Amb Francesc Garcia, President de l’Associació de veïns de La Móra-Tamarit, abordem qüestions fonamentals en aquest moments per aquesta zona de Tarragona que passen per un primer pas evident, obvi perquè que encara no s’ha donat mai de manera explicita: que l’ajuntament, l’actual equip de govern, sigui capaç de trencar amb inèrcia de dècades i dècades i percebi aquesta zona com una part més de la ciutat i que segons el seu president, se’ls escoltin i els tinguin en compte.

També hem parlat sobre la necessitat d’un metge o un centre sanitari que pugui atendre a les 2.000 persones censades en aquesta zona i no els calgui desplaçar-se al centre de Llevant o Altafulla.

Amb Garcia també hem parlat d’un projecte de planificació urbanístic el.laborat per la Universitat Politècnica de Barcelona que contempla el creixement i necessitats d’aquest espai de la ciutat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?