Martes, 18 de Mayo de 2021

Otras localidades

URV

Erasmus en temps de pandèmia

La URV ha fet públic que aquest any hi ha 370 estudiants que volen fer un Erasmus enfront els 293 dels curs 2018-2019. Més enllà d'aquest augment, hem volgut créixer el cas de tres estudiants Coneixem el cas de tres joves estudiants de la URV que han fet un Erasmus abans, durant i després de la pandèmia de Covid-19.

Marta Madorran i Neus Armenjach

Marta Madorran i Neus Armenjach / Jordi Cartañá

La Marta Madorran va iniciar el seu Erasmus a Lisboa el gener de 2020. A mig Erasmus la pandèmia la va enganxar en aquell país i ens ha explicat com va viure el canvi de rutines a l’hora de les classes, els dubtes que va tenir amb tornar a casa o no.... Quelcom que no li va passar a la Laia Arnau. Amb un Erasmus de finals de 2018 a febrer de 2019 a Sttugart. Una experiència plàcida en comparació a la de la Marta i molt menys moguda que la que ens ha explicat la Neus Armenjach que tenia previst marxar a l’Agost i li han posposat fins a principis de 2022.

Sobre el fet de trobar allotjament, vicissituds de les classes on line i moltes coses més n’hem parlat a la conversa que us adjuntem.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?