Sociedad
ARREL

L'exposició 'No em toques el Whatsapp' estarà a deu municipis de L'Alcoià i El Comtat

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat coordina amb la Xarxa Jove aquesta mostra que té com objectiu "la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere"

Arrel (12/05/2021)

Arrel (12/05/2021)

22:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620831660_687036/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’exposició itinerant No em toques el Whatsapp arribarà a deu municipis de les comarques de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat des de maig fins a principis d’octubre. Es tracta d’una col·lecció d’imatges creada per l’IVAJ a partir de les obres guanyadores del concurs de fotografia homònim, dirigit a joves entre 14 i 30 anys i que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha coordinat aquesta exposició amb la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat, davant la necessitat de promocionar activitats que promoguen la prevenció d’actituds violentes. De fet, diferents estudis realitzats per institucions i organismes especialitzats alerten de la detecció d’un augment de la violència de gènere entre menors d’edat i joves en els últims anys. Per tant, es tracta d’una qüestió que cal treballar com a societat, especialment amb el col·lectiu adolescent i la població jove, amb una aproximació que parteix de les seues pròpies creences i percepcions al voltant de les relacions de parella.

La primera de les ubicacions d’aquesta exposició itinerant serà el municipi de Banyeres de Mariola, del 24 al 28 de maig, a l’espai expositiu del teatre. Les fotografies s’exposaran després al CCJ d’Alcoi, del 31 de maig al 4 de juny i, a continuació, al llarg de juny s’instal·laran als municipis de Cocentaina, Ibi i Penàguila. Del 28 de juny al 4 de juliol Gorga acollirà l’exposició que, durant juliol, també passarà per Alfafara, Agres i Alcoleja. Per a tancar la programació, No em toques el Whatsapp estarà disponible a l’IES Serra Mariola del 27 de setembre a l’1 d’octubre.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, en Arrel explica aquesta exposició itinerant que estarà a la comarca durant els propers mesos. L'entrevista la pots escoltar a l'inici de l'article.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00