Sociedad

"Volem que AVLO sigui l'alta velocitat de tots"

Renfe es vol diferenciar de la seva competència francesa connectant amb l'AVE low-cost totes les poblacions entre Figueres i Madrid

Ja s'han venut a Catalunya 24.000 bitllets de l'AVLO

Viatge de prova de l'AVLO entre Figueres i Madrid / D. P.

Girona

Renfe es vol diferenciar de la seva competència francesa connectant amb l’AVE low-cost totes les poblacions amb estació d'alta velocitat entre Figueres i Madrid. Ja s’han venut a Catalunya 24.000 bitllets. El servei es posarà en marxa el mes que ve, i Renfe ja té sobre la taula ampliar els horaris.

De moment, amb quatre viatges d'anada i de tornada cada dia, els trens AVLO sortiran des de Figueres i passaran per Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida per vertebrar el corredor fins a Madrid. Era una reclamació dels mateixos ajuntaments i del Parlament. Ho ha explicat a 'Soroll' Fèlix Martin, director de nous serveis d'alta velocitat: "Hem dissenyat un servei que dona cobertura a totes les poblacions del territori. Volem que AVLO sigui l'alta velocitats de tots, que totes les poblacions des de la frontera francesa fins a Madrid tinguin l'oportunitat de gaudir del servei AVLO".

Fèlix Martin, director de nous serveis d'alta velocitat

07:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1620907466659/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

És un servei que no ofereix el seu competidor francès, Ouigo, que no s’atura ni a Figueres ni a Girona i a Lleida.

Renfe assegura que té sobre la taula oferir nous serveis, i ampliar el nombre de seients. En tot cas, seria una nova oferta que es posaria en marxa amb l’augment d’ús del tren a mesura que baixi la incidència de la covid.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00