Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

MODA

Paola Molet, de Salou a la 080 de Barcelona

Oh l'amour' és el nom de la col.lecció amb la aquesta jove de 23 anys ha entrat de cap a l'edició d'abril d'una de les pasarel.les més prestigioses i amb una proposta que vol parlar de l'amor als nostres dies.

Paola Molet als estudis de Ràdio Reus

Paola Molet als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Va ser en un compte enrere, amb un dit i fet, amb un a per totes que  que la Paola Molet es va posar a dissenyar una col.lecció per presentar-la a la 080 de Barcelona pocs mesos abans.

Amb uns colors negres, blancs i tocs de vermell fins a 21 disssenys diferents han servit per donar resposta a preguntes com ¿Què passaria si al teu voltant no entengués la teva forma d’estimar? ¿A cas solo existeix un model correcte per expressar el que sentim cap als demàs? ¿Y si no sintieras nada, nunca, por nadie? ¿O si, per el contrari, et trobes tan rotat en el teu interior que ha deixat de creure en els sentiments?.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?