Deportes

"Estem en un moment on totes les jugadores volen jugar al Barça, i no per diners, sinó per la manera de jugar"

L'entrenador del Barça femení Lluís Cortés passa pels micròfons del Què t'hi jugues! hores després de fer història a Göteborg aconseguint la primera Champions femenina del Barça.

CAMPIONES D'EUROPA: Entrevista a Lluís Cortés al 'Què t'hi Jugues!'

CAMPIONES D'EUROPA: Entrevista a Lluís Cortés al 'Què t'hi Jugues!'

21:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1621258607361/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Quatre gols en trenta-cinc minuts i una exhibició futbolística de les de Lluís Cortés a la segona final de Champions en tres anys reflecteixen el projecte i tot el treball que hi ha al darrere d'aquesta fita històrica.

Hores després d'arribar a casa, l'entrenador Lluís Cortés ha passat pel 'Què t'hi Jugues!' i ha desvetllat com va ser la celebració de l'equip després de vèncer el Chelsea per 0 gols a 4: "He dormit molt poc, vam aterrar a les 6 del matí. Vam merèixer guanyar, m'emocionaré molt més quan assimilem tot el que hi ha darrere. Això et queda de per vida. Crec que la gent hagués anat a Canaletes. Nosaltres també ho hauríem celebrat d'una altra manera, ho vam celebrar a l'avió, però no és el mateix."

Sobre les sensacions prèvies a la gran final, Cortés ha assegurat que "l'equip estava molt bé abans de la final. Els ulls eren de confiança, de guanyarem segur. L'entrenament a Göteborg va ser el millor de l'any."

Durant l'entrevista, Àlex Delmàs, Jofre Mateu, Xavi Vilajoana i Jordi Cortés, germà de l'entrenador lleidatà, han felicitat Lluís Cortés per la feina feta i per "representar purament l'estil i l'ADN del Barça".

Reflexionant sobre el gran moment que viu l'equip femení, Cortés ha destacat que "estem en un moment on totes les jugadores volen jugar al Barça i no per diners (seríem la vuitena i novena opció), sinó per la manera de jugar: s'ho passen bé, gaudeixen i guanyen. Això ens ajudarà a afinar bé la plantilla de la pròxima temporada, però sense oblidar el bloc que ens està donant èxit."

Sobre l'evident progrés del futbol femení, Lluís Cortés ha assegurat que "m'encanta veure nens amb referents femenins, venen al Johan amb les samarretes de jugadores, és molt positiu."

A més, Lluís Cortés ha parlat sobre l'aposta del Club pel futbol femení: "Esdevenir el primer club a guanyar la Championsmasculina i femenina ratifica l'aposta del Barça pel futbol femení."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00