Sociedad
Sucesos

Detenen un jove per robatoris i furt a Ciutadella

Havia aconseguit més de 1.000 euros amb els seus delictes

La Policía Nacional ha detingut a un home de 23 anys com a pressumpte autor de robatoris i un furt a Ciutadella. / Arxiu.

Mahón

Agents de la Policia Nacional han detingut un home espanyol de 23 anys d'edat, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força i un delicte de furt a Ciutadella. El primer fet va ocórrer a mitjans del mes de març, mentre que l'últim robatori en establiment més el furt, van passar la setmana passada.

La investigació del primer delicte apuntava que el delinqüent era un jove conegut de la zona, a qui li constaven nombrosos antecedents. Això es va corroborar, per part dels agents, en investigar la seva presumpta participació en ocasió de l'últim robatori en un altre establiment. Entre tots dos delictes el detingut va poder fer-se amb més de mil euros.

Un cop capturat, es va poder comprovar que l'home també resultava ser el suposat autor d'un furt comès dijous passat, en què va sostreure un moneder de l'interior d'una bossa d'una persona que caminava per via pública.

Per tot això la policia va procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força en establiment i un delicte de furt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00