Sociedad
Cultura

Alaior recupera l'autocinema

El primer film es projectarà divendres 28 de maig i serà "Bohemian Rapsody"

Alaior recupera l'autocinema per a poder veure films en pabtalla gran en un àmbit sense perill de contagi de Covid. / Ajuntament d'Alaior.

Mahón

L’Ajuntament d’Alaior torna a posar en marxa l’autocinema per aquest estiu. Es farà cada divendres, a partir del 28 de maig fins a mitjans de juliol, al Polígon La Trotxa, davant el Centre Bit.

La cinta escollida per projectar-se aquest 28 de maig, a les 21.30h, és Bohemian Rhapsody, la pel·lícula biogràfica sobre el cantant britànic Freddie Mercury i el grup de rock Queen. Una cinta que fou guardonada amb 4 premis Oscars, entre altres.

Com ja es va fer el passat any, els assistents podran acudir amb el seu cotxe, sense haver de sortir d’ell, per veure les pel·lícules de gran interès i repercussió que es projectaran, posicionant-se al lloc que els indiqui la persona que se n’encarregarà d’acomodar als vehicles.

Serà a partir de les 20 h quan els cotxes puguin començar a posicionar-se als espais degudament marcats, fins a completar l'aforament.

Com a tret de sortida de la primera sessió d’Autocine d’aquest estiu, hi haurà una actuació de ‘Sweet Hell’, grup format per Jairo Carreras i Ana Martín, a les 20.30h.

Cal recordar que el vehicle haurà d'estar aturat durant tota la projecció, amb el fre de mà posat, amb les llums apagades, una vegada s'hagi ja estacionat. Els espais pels cotxes es distribuiran amb l'objectiu també de què en el cas d'una emergència, es pugui desallotjar el vehicle que necessiti sortir. Així i tot, es demana que durant la projecció no s'abandonin els cotxes. Totes les projeccions seran d’entrada gratuïta i d’aforament limitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00