Sociedad
LEB Plata

L'Hestia es queda a les portes de la remuntada

El Zornotza va saber patir i administrar l'avantatge d'onze punts que duia de l'anada per passa a semifinals

L'equip illenc va lluitar fins al darrer segon però no va poder superar el desavantatge que s'arrossegava de l'anada. / Instagram Hestia Menorca.

Mahón

No va poder ser. L’Hestia Menorca de LEB Plata va caure a l’eliminatòria davant del Zornotza tot i guanyar anit per 79-71 a Bintaufa. Un triomf insuficient per recuperar els onze punts de desavantatge que els illencs es van endur d’Amorebieta.

Però l’equip va estar a punt d’aconseguir la fita. Al descans el marcador era de 45-29. 16 punts de diferència que permetien aspirar a la remuntada. Però al tercer quart els bascos van pressionar molt més en defensa de forma asfixiant fregant sempre la falta personal però un arbitratge permissiu els va deixar fer.

Al quart període es va entrar amb 58-49. Només dos punts per sota de l’average. Els darrers deu minuts van ser molt emocionants amb diverses vegades en que l’Hestia va tenir possessió per capgirar l’eliminatòria. Però no va ser possible.

Amb aquesta eliminació l’Hestia posa fi a la temporada actual i ara caldrà passar balanç a tot el que ha succeït en aquesta lliga per començar a planificar la següent campanya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00