Sociedad

L'ambaixador d'Espanya a la UNESCO visitará a Menorca per supervisar la candidatura a Patrimoni Mundial

Visitarà diferents jaciments

Naveta des Tudons / Europa Press

Mahón

L'ambaixador permanent d'Espanya a la Unesco, Juan Andrés Perelló Rodríguez, visitarà Menorca els dies 26, 27 i 28 de maig per conèixer la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO el 2022.

Segons ha informat el Consell, Perelló estarà acompanyat per la subdirectora general de Gestió i Coordinació dels Béns Culturals, Pilar Barrero.

L'ambaixador serà rebut a la sala de plens per la presidenta, Susana Mora, el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura de la Generalitat, Miquel Company; el conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria; l'equip de govern i representants de el Ministeri de Cultura. Posteriorment tindrà lloc una trobada amb la comissió permanent de Menorca Talaiòtica i els actors implicats. També està prevista la visita als poblats talaiòtics Talatí de Dalt i Trepucó, a Maó, un recorregut pels jaciments de Torre d'en Galmés i la Naveta des Tudons, així com una visita als poblats talaiòtics i necròpolis de Torralba d'en Salord, So na Caçana i Calascoves.

Finalment, també realitzaran un breu recorregut panoràmic pel tram costaner de Tramuntana, per després tenir una reunió de capitulació i suggeriments al Centre d'Interpretació de l'Albufera des Grau.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00