Sociedad

Consell i Fundació de l'Illa del Rei signen un acord per fer un ascensor

L'acord és per 20.000 euros

Trobada a l'illa del Rei / CIMe

Mahón

La Fundació Foment del Turisme de Menorca i la Fundació Hospital de llla del Rei han signat un acord de col·laboració per a la construcció d’un ascensor que uneixi la planta baixa amb el primer pis de l’edifici històric.

L’aportació de 20.000€ per part de Foment del Turisme s’emmarca dins l’objectiu de fer de Menorca una destinació turística accessible per a la població local i per als visitants i garantir un oferta turística adaptada. Per la seva part, la Fundació Hospital de l’Illa del Rei es compromet a executar el projecte de millora de l’accessibilitat i a col·laborar amb Foment del Turisme en les accions i programes que puguin repercutir en potenciar la imatge de Menorca.

Mora també ha remarcat que l’Illa del Rei és un punt estratègic pel seu gran atractiu com a producte cultural i històric, per la recuperació de l’edifici de l’antic hospital i l’exposició sobre el seu passat, i també per la propera inauguració de la galeria d’art contemporani de la prestigiosa firma anglesa Hauser & Wirth.

Mora ha recordat també la feina que, des de fa mesos, es ve desenvolupant des del Consell Insular, la FFTM i la Fundació per a persones amb Discapacitat (FPDM) per tirar endavant el pla ‘Menorca per a tots’ com una nova estratègia de negoci, creant una marca de turisme adaptat per a obtenir un distintiu identificador, diferent i atractiu de cara al mercat nacional i internacional, per a dinamitzar l’illa, desestacionalitzar-la i crear un nou segment del turisme encara per descobrir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00