Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Sucesos

Puja la taxa de criminalitat a Menorca

A Ciutadella i Maó al primer trimestre de l'any ha crescut devora un 10%

El número de delictes a Menorca ha crescut a Menorca durant el primer trimestre de l'any tot i que manté una taxa força bona.

El número de delictes a Menorca ha crescut a Menorca durant el primer trimestre de l'any tot i que manté una taxa força bona. / Arxiu SER.

La taxa de criminalitat s'ha disparat a Ciutadella i Maó pels voltants d’un 10% durant el primer trimestre del 2021, segons les dades que ha facilitat el Ministeri de l'Interior. Pel contrari a la resta de les illes s’ha detectat una tendència a la baixa. A la ciutat de Ponent la taxa ha crescut un 10'8% i a la de Llevant un 9'3%.

A Mallorca s'han detectat 10.102 infraccions penals al primer trimestre d'aquest any, el que suposa un 13,9% menys que entre gener i març de l'any passat; a Menorca han estat 765, fet que suposa un augment del 3,9%; a Eivissa s'han comès 1.608, un 5,8% menys, i a Formentera 69, un 12,7% menys.

Les dades dels municipis de més de 20.000 habitants indiquen que, a Palma, la taxa de criminalitat del primer trimestre es va reduir dos punts pel que fa a la de l'últim any. La taxa també va baixar a Alcúdia en un 20%, a Calvià en un 21,7%, i, en menor mesura, a Eivissa, Inca, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu.

En el conjunt de les Illes Balears, la taxa de criminalitat ha descendit a 49,5 delictes per cada mil habitants a les illes, 18 punts en un trimestre, davant els 67,2 en els primers mesos de 2020 i els 51 , 3 registrats a finals de desembre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?