Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

Transporte marítimo

APB aprova que Grimaldi pugui operar al port de Maó

La naviliera unirà la ciutat de Llevant amb Barcelona en quedar-se la ruta que gestionava Armas-Trasmediterránea

Els vaixells de Grimaldi podran operar entre Maó i Barcelona aquest estiu.

Els vaixells de Grimaldi podran operar entre Maó i Barcelona aquest estiu. / APB.

El Consell d'Administració de l'APB ha acordat aquesta setmana l'atorgament de llicències provisionals per a la prestació de servei portuari de manipulació de mercaderies en els ports de Palma, Maó i Eivissa a l'empresa Grimaldi Logística España, SL, per un termini d'un any. Cal recordar que aquesta naviliera va comprar fa unes setmanes la ruta entre Maó y Barcelona a Armas que opera els vaixells de Trasmediterránea

L'empresa va sol·licitar dia 19 de maig de 2021 poder prestar el servei públic d'estiba i desestiba de bucs en els ports de l'Estat a Balears, a fi de poder operar en els tres ports esmentats.

Addicionalment, en la línia de millora contínua en la prestació de serveis, s'ha estimat convenient exigir un compromís d'obtenció de certificats de qualitat i gestió mediambiental per part de l'empresa en un termini màxim d'un any a partir de l'entrada en vigor de la llicència.

Així mateix ha tractat la també preocupant situació provocada per la insuficiència d'estructura i de personal propi a causa de les restriccions sofertes en l'Oferta d'Ocupació Pública.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?