Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

UIB

La UIB investeix la menorquina Pilar Benejam com a doctora honoris caus

És la primera dona menorquina que aconsegueix aquest reconeixement

Pilar Benejam és la primera dona menorquina que té aquest reconeixement per part de la UIB.

Pilar Benejam és la primera dona menorquina que té aquest reconeixement per part de la UIB. / UIB

La pedagoga menorquina Pilar Benejam ha estat investida aquest dijous doctora honoris causa de la Universitat de les Illes Balears en un acte al Centre de Cultura Sant Diego, a Alaior, durant el qual ha defensat que «la formació del professorat és la peça clau per a qualsevol reforma educativa».

Benejam, que concep l’educació com un acte de respecte envers els alumnes, resumí en tres els fonaments de l’educació pels quals ha treballat des dels anys seixanta del segle passat. En primer lloc, destacà la voluntat d’ajudar al desenvolupament integral dels alumnes com a individus, atenent la seva diversitat de capacitats i interessos. Després, s’esforçà a formar alumnes com a membres d’una societat democràtica, amb capacitat de pensament crític, diàleg, participació i responsabilitat. I, per últim, advocà perquè els mestres estiguin enamorats de la seva professió per aconseguir que els alumnes siguin feliços.

L’acte va ser presidit per l’encara Rector de la UIB, Llorenç Huguet, i hi assistiren el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, entre d’altres.

Per últim, el Rector Llorenç Huguet es mostrà satisfet de finalitzar el seu mandat donant la benvinguda a la comunitat de la UIB a la primera doctora honoris causa menorquina, la quarta dona d’un total de 47 doctorats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?