Sociedad
CALDEA

Caldea reactiva l'activitat pensant en l'estiu de la recuperació

Miguel Pedregal, està convençut que Andorra serà un destí turístic molt apreciat aquest estiu

Caldea reactiva l'activitat pensant en l'estiu de la recuperació / A.B

Andorra la Vella

El director general de Caldea, Miguel Pedregal, està convençut que Andorra serà un destí turístic molt apreciat aquest estiu pels turistes dels països veïns, especialment, per la gestió de la pandèmia i l’elevat percentatge de vacunació de la població resident. És per això que ja preparen una sèrie d’espectacles i d’activitats per millorar la seva estança al termolúdic.

A partir del 17 de juliol, tornen els espectacles d’acrobàcies amb teles, música i jocs de llums a l’aigua, també en horari matinal. Cal recordar però que encara operarà amb un 50% d’aforament, de manera que recomanen treure l’entrada anticipada.

Quan a objectius de temporada, Pedregal espera que la situació torni a la normalitat i per això es planteja tancar l’any 210.000 clients, aproximadament la meitat dels que arribaven els darrers anys prepandèmics.

Aturat el concurs de l'hotel 

Pel que fa al futur hotel que s'ha de construir a la torre de Caldea, de 80 metres d'alçada, comptarà amb 14 plantes i 40 habitacions, i encara està per determinar la data d'inici de les obres. La presidenta de SEMTEE i cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha afirmat que "s'hi està treballant intensament, però Caldea és un bé del comú i per això estem sotmesos als procediments administratius propis de l'àmbit públic, i això provoca que hi hagi una feina més extensa en els procediments, perquè no hi hagi cap dubte en les decisions que es prenguin, i ara estem molt a punt de tancar la part jurídica". Quant al concurs arquitectònic, de moment s'ha suspès, però es reprendrà quan estigui enllestida aquesta primera fase, tot i que l'interès dels arquitectes està sent significatiu.

Content not defined


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00