Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Casa Real

Ciutadella demanarà a la Casa Reial la cessió d'un edifici per usos socials

L'immoble va arribar als Borbons gràcies a l'herència de l'empresari Juan Ignacio Balada

L'Ajuntament vol negociar una cessió de l'immoble per a destinar-lo a usos socials.

L'Ajuntament vol negociar una cessió de l'immoble per a destinar-lo a usos socials. / Ajuntament de Ciutadella.

El Ple Municipal de Ciutadella d’aquest mes de juny aprovarà una proposta per tal d’instar la Casa Reial Espanyola a iniciar converses amb l'Ajuntament per la cessió d’un immoble de la seva propietat situat al número 1 de la plaça Joan de Borbó.

L’edifici va arribar a mans dels Borbons mitjançant l’herència de l’empresari Juan Ignacio balada mort el 2010. La intenció del consistori és ampliar els recursos assistencials municipals.

Aquest immoble, que actualment es troba en desús, consta de planta baixa i d’un extens pati interior. Té 881 m2, dels quals 555 m2 estan construïts, unes característiques que el farien força adequat per poder-hi ubicar un centre de dia o un habitatge supervisat per a gent gran més autònoma, entre d’altres.

Les necessitats assistencials a Ponent són força importants; i l’equip de govern de l’Ajuntament té com a objectiu planificar la millora i l’ampliació dels recursos socials i adaptar-los a les demandes actuals i futures. És en aquesta actuació en la qual s’emmarca la petició a la Casa Reial per tal de valorar la cessió de l’immoble de la seva propietat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?