Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Fiestas

Més policies per vigilar Ciutadella els dies de Sant Joan

Es vol evitar que es produeixin aglomeracions i la gent vagi sense mascareta pel carrer

Hi haurà un 30% més de policies locals de cara a Sant Joan per impedir actes massius.

Hi haurà un 30% més de policies locals de cara a Sant Joan per impedir actes massius. / Arxiu.

L'Ajuntament de Ciutadella disposarà d’un 30% més d ‘efectius de la policia local de cara als dies de Sant Joan. Així ho ha acordat la Junta de Seguretat Ciutadana.

Aquest increment d’agents es sumarà al d’altres forces i dels cossos de seguretat. La premissa és aconseguir la visibilitat més gran possible dels efectius policials durant els dies àlgids de la setmana de Sant Joan i en els punts tradicionals en què pot haver-hi més afluència de persones. Es volen evitar moments com el primer toc de fabiol improvisat que va tenir lloc ara fa un any.

La prioritat bàsica serà la de garantir l’ús de la mascareta a la via pública de forma generalitzada i també la d'evitar el descontrol que s'ha vist durant les darreres setmanes en forma de botellada per tot el territori espanyol.

Per fer-ho possible serà vital també la incorporació dels efectius de la Policia Nacional, que seran nou més que l'any passat, i arribaran a un total de vint-i-cinc, sense descartar la presència de vigilància puntual des de l'aire; tot açò afegit també a la presència de la Guàrdia Civil, amb controls augmentats al port, al servei marítim i de trànsit a la carretera general i a les rondes, per prevenir consum de drogues i alcohol durant la conducció.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?