Jueves, 05 de Agosto de 2021

Otras localidades

Compte enrere per deixar d'utilitzar mascareta en exteriors

La disminució de la incidència del Covid ho possibilita, però encara hi ha risc de contagi

Javier Arranz en una roda de premsa

Javier Arranz en una roda de premsa / YouTube

La fi de l’ús obligatori de les mascaretes en els espais exteriors s’apropa amb la disminució de la incidència del Covid, però això no significa que hagi desaparegut el risc d’infecció.

Els experts insisteixen en que la desescalada s’ha centrat en remarcar el risc de contagi en interiors i la major seguretat en exteriors i que, a pesar de l’obertura progressiva dels espais a l’aire lliure, no hi ha hagut un augment explosiu de casos de Covid.

Per això mateix, d’aquí no gaires dies, els ciutadans podríem desfer-nos de les mascaretes en exteriors. El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, Javier Arranz, valora positivament aquesta possibilitat, però recorda que encara hi ha risc d’infecció.

Treure's la mascareta en els espais exteriors, explica Arranz, no significa deixar de banda totes les mesures de precaució per reforçar la seguretat, com ara mantenir la distància social, ventil-lar els espais interiors, rentar-se les mans...

Arranz també adverteix que les bones xifres de Balears no són comuns a la resta d’Espanya i que, per tant, el Govern central haurà de tenir això en compte a l’hora de prendre aquesta decisió. Així mateix, recorda que la mascareta seguirà sent obligatòria en els interiors i que haurem de continuar practicant les mesures de prevenció i higiene.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?