Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
AMAGATALLS DE LA FESTA

Paco Aznar mostra amb el seu art l'amor per la Festa

El pintor, dissenyador, fester i actor inaugura exposició al MAF i en Amagatalls de la Festa ha estat acompanyat per Jorge Ortiz, Mónica Jover i José Pascual per avançar el contingut de la proposta cultural

Amagatalls de la Festa (17/06/2021)

Amagatalls de la Festa (17/06/2021)

31:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1623936256_571594/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

A les 20 hores d’aquest dijous 17 de junyés el moment fixat per inaugurar l’exposició L’Amor per la Festa: Paco Aznar al Museu Alcoià de la Festa (MAF). Una mostra que s’emmarca en la programació que l’Associació de Sant Jordi està dedicant als artistes i dissenyadors festers alcoians.

Abans de l’estrena, el seu protagoniste, Paco Aznar, ha contat en Amagatalls de la Festa qué és el que es podrà veure a la Sala Fernando Cabrera les properes setmanes. Sí, el presentador d’aquest programa, en aquesta edició especial, ha estat la veu protagonista com a convidat –cedint per uns minuts el testimoni de la presentació a Maribel Vicedo- i ha estat acompanyat per Jorge Ortiz, ponent del Museu Alcoià de la Festa, Mónica Jover, assessora artística de l’Associació de Sant Jordi i José Pascual, director del MAF.

Com es va engegar el projecte expositiu dedicat a Aznar, com serà l’obertura en aquestos temps de pandèmia o l’horari de visita a l’exposició centren els diàlegs festers de l’Amagatalls d’aquest 17 de juny.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00