Sociedad
Sucesos

Sant Joan comença amb polèmica per una macrobotellada

Empresaris i PP critiquen durament la manca de presència policial al Pla de Sant Joan aquesta matinada

Les festes suspeses de Sant Joan comencen amb polèmica. / PIXABAY.

Mahón

Sant Joan comença amb polèmica a Ciutadella. L’arribada de joves de fora de l’illa va culminar amb una macrobotellada al Pla de Sant Joan que ha molestat i molt tant als vesins com als restauradors.

Aquesta passada nit el Pla de Sant Joan era ple de gom a gom de joves de festa sense respectar cap distància de seguretat. El president de l'associació d'Hostaleria i Restauració de Menorca, José Bosch, exigeix responsabilitats per la concentració de centenars de joves al Pla de Sant Joan de Ciutadella i la manca d’actuació policial. A més dels restauradors, els vesins en general també lamenten els fets mentre veuen com, per segon any, no poden sortir els cavalls per evitar contagis per la Covid.

Toni Juaneda és el portaveu del PP a l’Ajuntament de Ciutadella i avisa que  o s’actua immediatament o demanaran responsabilitats als encarregats de la seguretat a Ciutadella, Ajuntament i Direcció Insular de l’Administració General de l’Estat.

Cal recordar que ara fa uns dies el consistori destacava que es reforçaria en un 30% els serveis de la policia local per aquests dies de cara a tenir major presència al carrer i evitar aglomeracions

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00