Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Ocio
Libros

Miquel Capó Dolz treu nou llibre d'enigmes matemàtics

Totalment diferent als anteiors, en aquest quatre joves hauran d'ajudar a trobar les claus per fugir de la classe on han quedat atrapats

Un llibre per resoldre problemes / Enigmates

Mahón

Ja fa estona que el professor de matemàtiques a un institut de Ciutadella, Miquel Capó Dolz, va recollir alguns dels millors misteris, enigmes i problemes matemàtics i els va ajuntar en un llibre per animar al públic a desxifrar-los.

Aquest concepte va funcionar tan bé que es un dels pocs menorquins que pot dir que els seus llibres s'han traduit a multitud de idiomes i que els seus problemes matemàtics han donat la volta al món.

Ara, amb l'ajuda de la creativitat de Haizea M. Zubieta i les il·lustracions de Chelen Écija, tenim Enigmates, una trama que entretindrá sens dubte a qualsevol persona que vulgui, a l'igual que els 4 joves protagonistes, resoldre cada problema d'enginy, matemàtica o geometria per fer una passa més cap a la llibertat. En aquests joves no els hi fa cap gràcia haver-se quedat aïllats dins l'aula de l'escola.

La presentació del llibre es fa el dia 11 de novembre i el podcast de l'entrevista la trobaràs al Hoy por hoy Menorca de divendres 05 de novembre a Play Cadena SER.

Luis Soler

Luis Soler

Desde los 14 años está en antena. Lo que empezó como un juego se convirtió en una pasión. Sus estudios...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00