Sociedad
Coronavirus Covid-19

Nou récord de contagis amb 79 en un dia

Ciutadella celebrarà un ple municipal extraordinari i una junta de seguretat per analitzar tot el que va passar per Sant Joan

La majoria de nous casos atesos per les UVAC s'han produit a Ciutadella. / CAIB.

Mahón

Els contagis de Covid a Menorca tornen a marcar un nou rècord mentre Ciutadella ja ha anunciat diverses reunions per estudiar tot el que va succeir en els botellons de Sant Joan que han desencadenat aquest macrobrot.

Menorca torna a batre el rècord de contagis en un dia. Aquest dijous s'han comptabilitzat 79. Ara hi ha un total de 271 casos actius.

A més ha entrat a la UCI del Mateu Orfila un home de 68 anys que estava prèviament a Medicina Interna. Cal afegir-li altres dues persones que han ingressat a l'hospital el que eleva a cinc el total de pacients al centre sanitari.

Val a dir que més de la meitat dels nous positius corresponen a la zona de Ciutadella. Allà es comptabilitzen 131 persones seguides per l'equip d'Atenció Primària, la gran majoria joves d'entre 16 i 21 anys.

En aquest sentit el consistori ciutadellenc ja ha anunciat un ple municipal extraordinari i una junta de seguretat per analitzar tot el que va passar durant les nits de Sant Joan. Joana Gomila és l'alcaldessa de Ciutadella i vol que també la Conselleria de Turisme s'involucri en aquest tema ja que considera que algunes empreses van fomentar el turisme d'excesos promocionant amb falsedats une sfestes que no es celebraven.

Joana Gomila ha anunciat que també vol recuperar la Junta Municipal de Sant Joan que no s'ha reunit des de 2013 perquè aportin idees de cara a millorar les festes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00