Sociedad

El Consorci Militar de Menorca comptarà amb el coronel Herrero Álvarez

El coronel serà el pròxim cap del Cos de Suport del Consorci Militar i el President de la Comissió Permanent d'aquesta entitat

Pasqua Militar a Maó / Jordi Ribera

Mahón

El Consorci Militar de Menorca comptarà a partir d’aquest dilluns amb un nou responsable. Es tracta del coronel Victor Manuel Herrero Álvarez, que serà el pròxim cap del Cos de Suport d’aquesta entitat.

A més d’assumir aquest càrrec, el coronel Herrero Álvarez també prendrà possessió de la presidència de la Comissió Permanent del Consorci, que és la responsable del seu govern i administració. Ho farà aquest dilluns al pati d’armes del Palau Isabel II de Maó, en un acte presidit pel general Director de l’Institut d’Història i Cultura Militar que comptarà amb la presència del Comandant General de Balears.

El coronel Herrero Álvarez, que es troba en situació de reserva, procedeix de l’Institut d’Història i Cultura Militar de Madrid i, per tant, s’incorpora a aquest nou càrrec al Consorci Militar de Menorca i Patrimoni Històric amb amplis coneixement sobre la seva gestió, funcionament i necessitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00