Miércoles, 28 de Julio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El Mateu Orfila tanca dos quiròfans per la pressió hospitalaria

Els llits es troben ocupats en un 90% i la UCI és gairebé al límit

A partir d'ara només funcionaran tres dels cinc quiròfans degut a l'alta ocupació de l'Hospital Mateu Orfila.

A partir d'ara només funcionaran tres dels cinc quiròfans degut a l'alta ocupació de l'Hospital Mateu Orfila. / CAIB.

La pressió hospitalària ha forçat a deixar d'utilitzar dos dels cinc quiròfans dels què disposa el Mateu Orfila. Segons informa l'Àrea de Salut de Menorca, la direcció de l'Hospital ha decidit "reorganitzar l'activitat quirúrgica davant la necessitat de gestionar els recursos humans disponibles i reforçar les plantes d'hospitalització i la Unitat de Cures Intensives." A partir d'aquest dimecres i fins al 23 de juliol, dels cinc quiròfans que estan en funcionament durant l'estiu, quedaran operatius dos per cirurgies oncològiques i preferents i un tercer serà per a les urgències.

 

En aquests moments, el Mateu Orfila té una ocupació del 90% en les plantes d'hospitalització i l'UCI té ocupats sis de les set llits disponibles, amb dos pacients per Covid i quatre malalts amb altres patologies.

 

En funció de com evolucioni la pressió assistencial en el centre, la direcció de l'Hospital decidirà si es manté aquesta decisió més enllà del 23 de juliol o és possible reobrir més quiròfans i ampliar la seva activitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?