Sábado, 24 de Julio de 2021

Otras localidades

Hipra comença a testar la seva vacuna en humans

La companyia d'Amer ja busca voluntaris per a provar l'eficàcia de la seva fórmula que han millorat per adaptar-se millor a les diferents variants del virus

Una planta d'Hipra a Amer

Una planta d'Hipra a Amer / Hipra

Per testar-la ara mateix busquen a 30 voluntaris d'entre 18 i 39 anys que ni hagin passat el Coronavirus ni estiguin vacunats. L'assaig es farà a l'agost a l'hospital Clínic i al Trueta amb dos grups: a un se li posarà el prototipus d'Hipra i als altres el de Pfizer.

El test forma part de les dues primeres fases del procés d'autorització i que prova l'eficàcia de la vacuna, que serà una de les primeres que es basarà en proteïna recombinant i que es conservarà entre 2 i 8 graus.

A l'espera de l'aprovació definitiva un cop s'acabin els assajos clínics, Hipra confia produir l'any que ve entre 600 i 900 milions de dosis i que el 2023 en siguin 1.200. Per tal d'assumir aquesta producció, la companyia d'Amer ha comprat un polígon sencer a Aiguaviva on ja fa mesos que està construint les noves naus.

L'assaig d'Hipra havia de començar el juny però els científics han canviat el disseny de la vacuna perquè sigui més efectiu davant les diferents mutacions del virus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?