Sociedad

Hauser&Wirth Menorca s'inaugurarà amb les obres de Mark Bradford

Des del 19 de juliol al 31 d'octubre es podrà visitar l'exposició de l'artista estatunidenc a la nova seu de la galeria suïssa a l'Illa del Rei

Mark Bradford en la presentació de la seva exposició a Hauser&Wirth Menorca / Carla Colmenero

Mahón

El nou centre d’art de Hauser&Wirth a Menorca, que es troba a l’antic hospital naval de l’Illa del Rei, s'inaugurarà amb l’exposició de l’artista estatunidenc Mark Bradford el 19 de juliol.

L’exposició de Mark Bradford “Masses and Movements” és l’encarregada d’inaugurar la nova seu de la prestigiosa galeria suïssa Hauser&Wirth a Menorca. En aquesta mostra, l’artista presenta una instal·lació d’escultures de globus terraqüis, dues pintures murals i una sèrie de llenços de nova creació basats en un mapamundi del segle XVI.

Les obres de Bradford es podran visitar fins al 31 d’octubre en aquest nou centre d’art de Hauser&Wirth a Menorca. La seva directora, Mar Rescalvo, destaca que amb aquesta inauguració pretenen situar l'art i els artistes en el centre del projecte i cercar sinergies amb la natura i la comunitat. De fet, Rescalvo subratlla el compromís amb la societat menorquina i la col·laboració amb diverses empreses i institucions de l'illa per potenciar l'activitat local.

El projecte de la reconeguda galeria d’art contemporani suïssa a Menorca veurà la llum en plena temporada alta i els responsables asseguren que tots els visitants viuran una experiència en la qual gaudiran en un entorn natural i privilegiat que s’ha recuperat amb delicadesa. Els objectius són clars: donar a conèixer Menorca, desestacionalitzar-la i situar-la al circuit mundial de l'art contemporani.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00